میوه خشک کن سایا 103 - کالاادوایس

میوه خشک کن سایا 103

بدون شک اگر بخوام دو محصول با کیفیت ایرانی که در کل عمرم استفاده کرده نام ببرم یکیش میوه خشک کن سایا 103 هست.

البته اول از همه بزارید نظر خودم رو در مورد کالاهای ایرانی بگم: برای من به عنوان یک استفاده کننده ایرانی یا خارجی بودن یک کالا هیچ نکته ی مثبت یا منفی برای آن به حساب نمی آید.

بدون در نظر گرفت کشور ساخت, باید کالای خوب که نسبت به قیمتش ارزش خرید داره رو خرید.

این که صرفا بخاطر حمایت به کالاهای ساخت ایران کالای بی کیفیت و یا کم کیفیت خریداری کنیم در واقع نوعی خیانت به صنعت کشور هست. بیشترین کمک و حمایت رو خود سازنده ها با بالا بردن کیفیت محصولاتشون باید به خودشون بکنن.

با این توضیحات اول بریم سراغ داستان اولین کالای ایرانی که وارد خونه ی مادرم شد.

داستان خریدن این میوه خشک کن مربوط به دو سال پیش هست, زمانی که پزشکی به مادرم پیشنهاد کرده بود که تا مدتی میوه ی تازه نخوره و من به فکر خرید یک میوه خشک کن براش افتام.

ولی خریدن وسیله ای (مخصوصا وسیله ی برقی ) برای مادر من به این سادگی ها نیست.

چون در این موارد آنچنان مویی از ماست بیرون میکشه که آدم تا یک هفته منگ می مونه.

در هر صورت بعد از تحقیقات وافی و کافی سه مورد با کیفیت در نظر گرفتم.

البته میوه خشک کن سایا 301 اصلا و عبدا توی این لیست نبود و جزو اولین مواردی بود که از توی لیست خط خوده بود.

علت خط خوردنش هم ایرانی و ارزان بودنش نسبت به بقیه ی میوه خشک کن ها بود (نصف قیمت یا حتی یک سوم قیمت).

چند روز مونده بود به روز مادر که برای خرید یکی از گزینه های خودم وارد یک مغازه ی درست و حسابی شدم تا همه ی مدل هایی که مد نظرم بود رو داشته باشه که بتونم یکی رو بعد از دیدن انتخاب کنم.

در این مغازه بود که بی اختیار یکی از خطرناکترین کارهای زندگیم رو کردم و وقتی از در مغازه بیرون اومدم دیدم یک میوه خشک کن سایا 103 دستم هست.

بله فروشنده با وجودی که هر سه مدل میوه خشک کن انتخابی من رو داشت ولی به هزار و یک دلیل و ترفند فوشندگی من رو قانع کرده بود این میوه خشک کن سایا 103 رو بخرم.

اون هم برای کسی که 100% لوازم خونش غیر ایرانی هستن.

بگذریم از استرس و احساس خجالتی که موقع دادن کادو داشتم.

ولی خلاصه این که الان بعد از دو سال , یکی از پر مصرف ترین و عالی ترین وسایل خونه مادر همین میوه خشک کن هست که کاملا ازش راضیه.

میوه خشک کن سایا 103 - کالاادوایس

با این توضیح بریم سراغ زیر و رو کردن کالای امروزمون یعنی میوه خشک کن سایا 103 :

ابعاد جعبه حدودا 30*30*20 سانتی متر هست و وزنش هم تقریبا 2 کیلوگرم هست.

درب جعبه رو که باز کنیم دفترچه ی راهنما و خود دستگاه داخلش هست.

مثل همیشه انتظار زیادی از بسته بندی نداشته باشید.

کل دستگاه داخل یک کیسه ی پلاستیکی داخل جعبه گذاشته شده و هیچ خبری از قطعات نگه دارنده ی دستگاه و یا بعضی قطعات یدکی خاص در داخل جعبه نیست.

خود دستگاه همون طور که توی عکس می بینید از 5 سینی که روی هم قرار می گیرند و یک بخش پایه و درب بالایی تشکیل شده.

هیچ کدوم از این بخش ها به شکل خاصی به همدیگه بسته نمیشوند و فقط به سادگی بر روی همدیگر قرار داده می شوند.

پایه ها ضد لغزش هستند و از این نظر نگرانی از نظر سر خوردن دستگاه بر روی کابینت یا میز اصلا نداشته باشید.

طبقات هم سینی های گرد مشبک با لبه های حدودا 3 تا 4 سانتیمتری هستند که مرکزشون به قطر حدودا 4 سانتیمتر خالی هست.

به نظرم هدف از این سوراخ وسط سینی ها, حرکت راحت هوای گرم در داخل دستگاه هست.

میوه خشک کن سایا 103 - کالاادوایس

درب بالایی هم در واقع همه کاره ی این میوه خشک کن هست و هیتر مخصوص و فن دستگاه داخل آن تعبیه شده است.

به همین دلیل هم سیم دستگاه هم به درب آن متصل هست.

بر روی این درب فقط یک دکمه برای روشن و خاموش کردن دستگاه وجود دارد, وسلام.

برای شروع بکار اول از همه باید میوه ها رو آماده کنیم.

به نظر من بهترین میوه ها برای این کار سیب, گلابی, کیوی, موز, پرتغال (مخصوصا خونی) هست.

مخصوصا ترکیبیه سیب و کیوی عالی میشه.

میوه هایی مثل سیب رو لازم نیست پوست بکنید(چه زرد و چه قرمز).

کیوی رو به نظر من پوست بگیرید ولی من با پوست هم امتحان کردم, بد نشد, فقط پوستش یکم زیادی سفت شد.

پرتغال و نارنگی رو حتما پوست بگیرید تا تلخ نشه.

بعدش باید میوه ها رو لایه لایه ببرید.

بهترین ضخامت لایه ها 5 میلی متر یا همان 0.5 سانتیمتر هست.

حالا همه چی آماده شده تا میوه ها رو داخل میوه خشک کن بچینیم.

توصیه : من در هر طبقه فقط یک نوع میوه می چینم. چون زمان خشک شدن میوه ها با هم فرق داره.

در چیدن طبقه ها به این نکته باید توجه کنیم که منبع حرارتی این میوه خشک کن بالای دستگاه قرار داره و طبقه های بالاتر گرم تر هستند.

توصیه مهم : میوه هایی مانند پرتغال که پر آب هستند برای طبقه های بالایی, میوه هایی مانند کیوی که مقدار آب متوسطی دارند برای طبقات میانی و میوه هایی مانند سیب که آب کمتری دارند برای طبقات پایین خوب هستند.

داخل پارانتز بگم که برای پر کردن یک طبقه به عنوان مثال 3 عدد سیب متوسط کافی هست.

بعد از این که میوه ها رو توی طبقه ها چیدیم سینی اول رو روی پایه گذاشته و بقیه ی سینی ها رو راحت روی اون قرار می دهیم.

نکته : اگر مقدار میوه ای که می خواهیم خشک کنیم کم باشد می توانیم یکی دو تا از سینی ها رو که خالی هستند رو روی دستگاه نگذاریم.

البته من همیشه سعی می کنم زمانی میوه ها رو خشک کنم که میوه ی کافی برای همه ی طبقه ها داشته باشم. چون مقدار مصرف برق دستگاه چه برای یک طبقه و چه برای پنج طبقه مقدار یکسانی هست.

پس چه بهتر که با همون مقدار مصرف برق, میوه ی بیشتری خشک بشه.

آخر از همه هم درب رو روشون گذاشته و سیم دستگاه رو به برق می زنیم.

میوه خشک کن سایا 103 - کالاادوایس

حالا کار دیگه ای نداریم به جز این که دکمه رو در حالت روشن قرار بدیم.

هیچ دکمه ی دیگه ای برای تنظیمات بیشتر وجود ندارد.

میوه خشک کن سایا 103 - کالاادوایس

این سادگی رو من شخصا خیلی دوست دارم و چون دکمه هایی مانند تایمر یا دکمه ی تنظیم دما کاملا بی استفاده هستند و بیشتر باعث سردرگمی می شن.

میوه خشک کن هایی که این دکمه ها رو دارن رو قبلا دیدم که هیچ یک از این دکمه ها به درد نمی خوردن.

بار روشن شدن دستگاه میوه خشک کن سایا 301 هیتر و فن داخل آن شروع بکار می کند.

فن مقداری صدا دارد ولی در حدی نیست که باعث اذیت بشود.

خشک شدن میوه ها حدود 8 تا 10 ساعت (گاها 12 ساعت هم شده) طول می کشد.

ولی من شخصا میوه هایی که 8 ساعت خشک شده اند رو بیشتر دوست دارم. چون نه زیادی خشک و سفت شده اند و نه آب اضافی دارن.

من اغلب دستگاه رو شب موقعی روشن می کنم که صبح موقع بیدار شدن 8 ساعت از کارکردنش گذشته باشه.

اینطوری می تونم بعد از 8 ساعت میوه ها رو چک کنم و اگر اوکی بودن که کار تموم هست و اگر نیاز به خشک شدن بیشتری داشته باشند (با کنترل) بیشتر خشک کنم.

البته چون در هر سینی فقط یک نوع میوه دارم اگر میوه ای زود خشک بشون می توان فقط سینی اون میوه رو برداشت.

میوه خشک کن سایا 103 - کالاادوایس

از روزی که این دستگاه رو گرفتم همیشه روی میز حال یک ظرف میوه خشک وجود داره.

چون نه خراب می شن و (اگر روشون رو بپوشونیم) نه خشک و بیات می شن.

البته اگر مقدار میوه خشک شده زیاد باشه مادر مقداری از اون رو داخل فریزر نگه می داره, که اونها هم بعد از ده دقیقه که از فریزر در اومدن فوق العاده خوش مزه می شن.

نکته : همیشه یادتون باشه که میوه ها بعد از خارج شدن از دستگاه و سرد شدن مقداری نرم تر می شوند.

قیمت فعلی این میوه خشک کن حدود 530 هزار تومن هست که ضمانت 24 ماهه ی شرکت پارس خزر رو هم داره.

در مورد ضمانتش (چون ازش استفاده نکردم) چیزی نمی دون. ولی این رو می تونم بگم که به احتمال خیلی زیاد اصلا نیازی به ضمانت نامه پیدا نمی کنید.

خلاصه ی تجربه من : میوه خشک کن سایا 301 دستگاه خوب و فوق العاده کاربردی و بی دردسری هست. دستگاهی نیست که امکانات اضافی داشته باشه ولی چیزی هم برای استفاده ی خانگی کم نداره.

اگر نیت خرید میوه خشک کن دارید, برای دیدن توضیحات فروشنده ی میوه خشک کن سایا 301 و خریدش می تونید از کلید زیر استفاده کنید:

من هم این میوه خشک کن رو میخام

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *